Behandling av dobbelthake uten kirurgi

Inntil nylig har kirurgi vært eneste gode alternativ for å fjerne dobbelthake. Nå kan dobbelthake behandles ikke-kirurgisk!

Ved å injisere en kjemisk substans (deoxykolinsyre), vil uønsket fett under haken ødelegges og tas opp av kroppen. Resultatet er en oppstrammende effekt og oftest en mer markert profil.

Deoxykolinsyre er et kroppseget stoff som skilles ut i kroppen som en gallesyre, som bryter ned fett.

Passer dobbelthakebehandling med deoxykolinsyre for meg?
Dobbelthake kan være vanskelig å bli kvitt ved trening eller slanking. Aldring, vektøkning og arvelige faktorer spiller inn for dannelse av dobbelthake, og også slanke personer mennesker kan plages av dette.
Dobbelthakebehandling med deoxykolinsyre  kan redusere en dobbelthake og forbedre utseendet på hakeprofilen.

Hvordan foregår dobbelthakebehandling med deoxykolinsyre?

Små mengder av stoffet settes med tynn sprøyte flere steder der som skal behandles. Behandlingen tar ca 15-20 minutter.

Hva skjer etter behandlingen?
Etter behandlingen hovner de fleste opp. Man kan oppleve lett smerte, blåmerker eller redusert følsomhet i huden under haken.

Dette er forbigående, og bivirkningene er vanligvis gått tilbake i løpet av et par uker. Vanligvis er bivirkninger mest uttalt etter den første behandling, og mindre for hver behandling.

Trenger jeg flere behandlinger?
De fleste som får behandling med deoxykolinsyre vil merke en forbedring av hakeprofilen etter to til fire behandlinger. For noen kreves det opptil seks behandlinger for å oppnå et optimal effekt.
Det bør gå minst 4 uker mellom hver behandling. Behandlingen gir et varig resultat og krever ingen vedlikehold i etterkant.