Hudforbedring med IPL

«Photo-facial» er et begrep brukt på behandling som demper rødhet, pigmentflekker og gir forbedring av fine rynker i ansikt. Til dette formålet er behandling med IPL perfekt. Vår Lutronic Solaris IPL kan stilles inn til å kombinere lys i forskjellige spektre, og dermed rette behandlingen mot både pigmentflekker og blodkar. Skader i huden som følge av aldring og solskade kan behandles ikke bare i ansikt, men er også på hals, bryst og på hender.

Hva gjør en slik IPL-behandling med huden?

IPL er en type intenst lys av ulike bølgelengder som tas opp av ulike hudstrukturer og gir en hudfornyelse, ved å redusere pigmentflekker, sprengte blodkar og grove porer. Hudens tone vil bli mer jevn og huden blir strammet opp.

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Behandlingen gjennomføres ved at behandlingshodet føres over huden i et mønster, og med en innstilling tilpasset hudområdet og tilstanden som skal behandles. Det er ikke behov for noen bedøvelse. Behandlingshodet har også et innebygget kjølehode som reduserer ubehag.

 

1

 

Hva kan forventes etter avsluttet behandling?

Huden kan oppleves som litt solbrent og man kan bli litt hoven rundt øynene etter behandlingen. Du skal være oppmerksom på at pigmentflekker blir mer synlige i to uker etter behandling før de så flasser av og blir borte.

Hvor mange behandlinger må man regne med å ta?

Det anbefales 4 til 6 behandlinger av hele ansiktet med 2-4 ukers mellomrom for å oppnå best mulig resultat. Dersom målet er å fjerne en pigmentflekk eller et blodkar, kan kun èn behandling være tilstrekkelig.

Forberedelser til behandling med IPL

Det er best om du kan unngå sol/solarium på området 4 uker før og 8 uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området den siste uken før behandling. Er huden brunere enn vanlig kan IPL-energien tas opp av fargepigmentet og gi en forbrenning av huden. Dette kan føre til økt pigmentering eller avpigmentering (hvite flekker) i det behandlede området, og kan gi en varig skade av huden. Videre kan man på en blek hud gi IPL med en høyere styrke, som igjen vil gi en bedre effekt for hver behandling. Unngå kremer/peelinger som irriterer huden den siste uken før behandling.

Snakk med våre dermatologiske sykepleiere om valg av hudprodukter etter IPL-behandling.

Bestill time for hudforbedring med Lutronic Solari IPL hos hudlege her.