Laser- og injeksjonsbehandling hos hudlege

Det er viktig at riktig diagnose stilles før man starter behandling med laser, og at den som utfører behandlingen også er spesielt utdannet for å drive med laserbehandling. Resultatene man oppnår og risikoen for komplikasjoner avhenger av kunnskap om hudens fysiologi og apparaturens virkemåte.
En erfaren hudlege er best egnet til å diagnostisere og tilpasse behandlingen slik at effekten av behandlingen blir best og risikoen for uønskede bivirkninger blir minimert. Derfor utføres medisinsk laserbehandling og IPL-behandling utelukkende av våre hudleger, mens våre erfarne hudsykepleiere står for hårfjerningslaserbehandlingen.

Med injeksjonbehandlinger er du avhengig ikke bare av legens kjennskap til anatomien i ansiktet, fysiologi av hud og underliggende muskelstruktur, men også av legens estetiske sans og evne til å levere et hensiktsmessig og naturlig resultat. Det er dessverre mange eksempler på at dårlig utført injeksjonsbehandling har ført til uheldige resultater når behandlingen er satt av ukyndige.
Alle injeksjonsbehandlinger utføres derfor av våre hudleger.