Våre lasere og medisinske maskinpark

Nordnorsk Hudlegesenter har en helt ny og moderne laser- og elektromedisinsk instrumentpark tilpasset de fleste hudproblemer.

Lasere:

Lutronic Solari: En videreutviklet IPL  (intense pulsed light)-maskin, basert på den beste og mest presise «square-pulsed»-teknologien i dag, som gir høy presisjon ved ulike bølgelengder. Dette gir bedre effekt på det man ønske å behandle, og mindre uønskede bivirkninger. Med filtre fra 510-670 nm er kan maskinen brukes mot ulike hudproblem. Det er vårt førstevalg i behandling av ved fjerning av blodkar, fotofacial, microlaser peeling og fjerning av pigmentflekker.

Lutronic eCO2: CO2 fraksjonert laser for moderne behandling av rynker, akne-arr, talgkjertler og andre utvekster. Laseren brukes også i ikke-fraksjonert modus til å fjerne og jevne ut utvekster og ujevnheter i huden.

Lumenis LightSheer Duet: Hårfjerning med diodelaser med bølgelengde 800 nm er den nye gullstandarden innen hårfjerning. Kort fortalt er det mindre smertefullt, raskere, sikrere og med like god eller bedre effekt enn andre hårfjerningslasere, og dokumentert bedre effekt enn IPL, som fortsatt tilbys flere andre steder.


Øvrig elektrokirurgisk utstyr:

Hyfrekator: Brukes til fjerning av utvekster i huden.

Zimmer cooler: Effektiv nedkjøling av huden under laserbehandling.

Røykavsug : Røykavsug og luftavkjøling med fancoil er installert på vårt laserrom.