NeoStrata

Tidlig på 1970-tallet oppdaget to amerikanske hudleger at fruktsyrer kunne ha en særdeles gunstig effekt på huden ved mange forskjellige hudtilstander. Særlig gjaldt dette tilstander der hornlaget er påvirket. Fruktsyrer stimulerer til cellefornyelse, samtidig som forstyrrelser i hornlaget repareres.
Fruktsyreproduktene er videreutviklet slik at hornlaget ikke bare fornyes, men gir også bedre tilføring av fuktighet på en suveren måte. Fruktsyrer (alfahydroxy =AHA og polyhydroksy = PHA syrer) er naturlig forekommende syrer som finnes i frukt og grønnsaker.
NeoStrata inneholder også produkter spesielt tilpasset for alt fra sensitiv hud som rosacea til akne og pigmentforstyrrelser.

Ved mange vanlige hudproblemer som kviser, solskadet hud og enkelte hudlidelser, er at vi ved disse finner forandringer i hudens hornlag. NeoStrata har utviklet og patentert bruken av de viktigste fruktsyrene. NeoStratas produkter virker på hornhuden og øvre lag av lærhuden, og man vil se effekt i form av normalisering av hornhudens tykkelse. Fruktsyrer er også gunstig ved alle former for skjellhud (iktyose, keratosis pilaris, osv), og kan virke godt også på psoriasis og eksemtilstander.

NeoStratas Skin Active-serie inneholder peptider, antioksidanter og andre antiage komponenter (retinol m fl) som er med på å fornye huden og har vist gode resultat i kliniske studier.

NeoStrata er et hudlegebasert firma på basert på medisinsk forskning, og NeoStrata selges i Europa i dag bare fra klinikker hvor leger med særlig kompetanse innen hudsykdommer kan veilede i bruken av preparatene.

Les mer om produktene her på NeoStratas hjemmesider.