ZO

ZO er utviklet av den amerikanske hudlegen Zein Obagi. Han anses som en av verdens fremste eksperter på hudforbedring, og hans produkter er kjent verden over.
ZOs produkter deles inn i to serier; ZO Medical og ZO Skin Health.
Seriene er begge utviklet for pigmenteringsproblemer, antiage, akne, rosacea med mer.

Våre ansatte vil hjelpe med å skreddersy behandling av hver enkelt hudtype enten med produkter fra den ene eller andre serien, eller med å kombinere produkter fra seriene.
Les mer om ZO-produkter her.

 

ZO MEDICAL

Dette er produkter i en kraftigere serie for behandling av skadet hud. Innholdsstoffer inneholder bl a reseptpliktige stoffer som hydrokinon og tretinoin.
ZO Medical kremprogrammer brukes blant annet mot fine rynker og solskadet hud. Ved å forbedre hudstrukturen og stimulere til nydannelse av kollagen- og elastinfibre.
ZO Medical fungerer som en egen behandling, men også som et viktig supplement til peeling og behandling med fraksjonert CO2-laser.
ZO Medical brukes alene, eller i kombinasjon med andre av ZO Skin Health sine produkter. Våre ansatte vil hjelpe med å skreddersy behandling av hver enkelt hudtype.

 

 

 

 

ZO Skin Health

ZO Skin Health er en mildere serie for de som ønsker å få eller og opprettholde en sunn hud, samt forebygge fremtidige problemer. Det er høye konsentrasjoner og aktive virkestoffer som virker langt ned i huden for kontinuerlig stimulering og reparasjon.

 

 

 

Skjermbilde 2016-02-22 kl. 20.39.52

 

Skjermbilde 2016-02-22 kl. 20.40.09

Skjermbilde 2016-02-22 kl. 20.40.38